pondelok 21. marca 2011

zo starého do nového

Po dlhšom čase (asi po 8 rokoch) som sa opäť hrabala v maminom šatníku. Zaujali ma dve saká s klasickými vypchávkami na ramenách. Okamžite som dostala chuť kombinovať staré kúsky oblečenia s novými. 

SAKO č.1
(talianske sako krémovej farby)

SAKO č.2
(sako ušité mamkou fialovej farby)
POKUS č.1
Krémové sako som sa rozhodla skombinovať s dlho nepoužívanými lesklými legínami a s fľakato šedo sivým tričkom. Ako doplnok som použila náhrdelník v kombinácií s perlami a retiazkou. Topánky som zvolila jednoduché, čierne lodičky s platformou.

POKUS č.2

K fialovému saku som si vybrala čiernu sukňu po pás a mnou vyrobené tričko s nápisom "CA is for lovers". Doplnok som nezvolila žiadny, nechala som vyniknúť tričko. Na nohy som opäť použila čierne lodičky s platformou.

Napíšte mi vaše nápady, ako by ste vy kombinovali tieto saká. 

S pozdravom  PeeGee (:

3 komentáre:

  1. moc se mi líbí to fialové sako! a krásně jsi ho zkombinovala.. mně by se líbilo se stejným tričkem, legínama a teniskama (holt mě na podpatky neužije..=))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky:) To si piš, že se uskuteční!:)
    Mě se to líbí ohromně oboje moc!:) Hrabu často často a vždycky se něco najde;). Líbí se mi i ty kombinace. U toho prvního bych ale to zkusila něco méně výrazného, aby sako vyniklo. Třeba to celé ladit do hnědé a bílé;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to biele sako s ami páči :) dobre že si sa pohrabala :)

    OdpovedaťOdstrániť